Instellingen van Yuki Assistant app

Gewijzigd op Fri, 17 Mar 2023 om 11:09 AM

De instellingen die je kunt vastleggen in de Yuki Assistant app zijn ondergebracht in de volgende categorieën:

• Profiel:
    • Profiel wijzigen
    • Wachtwoord wijzigen.
  • Algemeen:
    • App instellingen: Taal
    • Beeldscherminstellingen:
      • Domein
      • Startscherm
      • Boekhouding.
    • Cachebeheer.
  • Notificaties
  • Inlogopties/Beveiliging:
    • Vinger- of gezichtsherkenning (iPhone) of vingerafdruk authenticatie (Android)
    • Pincode
    • Automatische vergrendeling.
  • Jouw abonnement
  • Wettelijk:
    • Algemene voorwaarden
    • Privacy
    • Open source licenties.
  • Afmelden.

Vanaf het moment dat je wordt uitgelogd wegens inactiviteit in de Yuki Assistant app worden de laatst gewijzigde instellingen bewaard.

Deze instellingen kun je vinden door rechtsboven in het startscherm van de Yuki Assistant app te klikken op het icoontje (radertje) waardoor het volgende scherm wordt geopend:

De verschillende instellingen worden hieronder per categorie kort beschreven.

Profiel

Je kunt hier je profiel of je wachtwoord wijzigen.

Profiel wijzigen

Klik op het potloodje om een foto toe te voegen aan je profiel, je naam te wijzigen of je telefoonnummer toe te voegen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Om een foto aan je profiel toe te voegen, klik je op het potloodje in het icoon. Het volgende scherm wordt geopend:

Wachtwoord wijzigen

Algemeen

Hier vind je de App instellingen, beeldscherminstellingen en het cachebeheer.

App instellingen

Taal

Engels, Nederlands, Nederlands (België), Spaans of Frans.

Beeldscherminstellingen

Domein
Kies hier de domeinen die je beschikbaar wilt maken in de Yuki Assistant app, je moet tenminste één domein selecteren.

Startscherm
Selecteer hier maximaal drie grafieken die in het startscherm van je app moeten worden getoond.
Sleep met een grafiek om de volgorde van de grafieken in het startscherm te wijzigen.

Boekhouding
Kies hier de grafieken die in de financiële monitor van je boekhouding moeten worden getoond, je moet ten minste één grafiek selecteren.

Sleep met een grafiek om de volgorde van de grafieken in de financiële Monitor te wijzigen.

Cachebeheer

Mogelijkheid om de cache te legen wanneer er problemen zijn met de Yuki Assistant app.

Notificaties

Hier vind je het type pushmeldingen die je ontvangt in de Yuki Assistant app. Standaard is ingesteld dat je een pushmelding ontvangt zodra er een vraag of een taak aan je wordt toegewezen.

Inlogopties

Hier vind je de vinger- of gezichtsherkenning/vingerafdruk authenticatie, de pincode en het automatisch vergrendelen van de Yuki Assistant App.

Vinger- of gezichtsherkenning (iPhone) of vingerafdruk authenticatie (Android)
(alleen zichtbaar wanneer dit wordt ondersteund door je Smartphone)
Schakel de vinger- of gezichtsherkenning óf de vingerafdruk authenticatie in of uit in de Yuki Assistant app.

Pincode

Voer hier de 6-cijferige pincode in die je i.p.v. je wachtwoord wilt gaan gebruiken bij het inloggen.

LET OP!

Vanaf het moment dat je wordt uitgelogd wegens inactiviteit in de Yuki Assistant app zal de pincode bij de eerstvolgende login in je inlogscherm verschijnen.

De ingeschakelde pincode kan hier ook worden uitgeschakeld of worden gewijzigd.

Pincode vergeten
Wanneer je de pincode bent vergeten en een nieuwe code wilt instellen klik je op Wijzig pincode en in het nu geopende scherm op Je pincode vergeten?

Het volgende scherm wordt geopend:

Om een nieuwe pincode in te voeren (resetten) klik je op de knop Afmelden waardoor je je afmeldt bij de Yuki Assistant app en de huidige pincode wordt uitgeschakeld.

Automatische vergrendeling
De Yuki Assistant app wordt automatisch vergrendeld na een door jezelf ingesteld aantal minuten:

• Onmiddellijk
  • Na 2 minuten
  • Na 10 minuten
  • Na 20 minuten
  • Nooit.

Wanneer je weer gebruik wilt maken van de Yuki Assistant app wordt het volgende scherm geopend:

Je kunt de Yuki Assistant app weer ontgrendelen door je wachtwoord in te voeren óf te klikken op de knop met de vingerafdruk (indien vinger- of gezichtsherkenning óf vingerafdruk authenticatie is ingeschakeld).

Wanneer je de twee-factor authenticatie hebt aangezet in Yuki moet je ook de 6-cijferige code invoeren die door de Google of Microsoft Authenticator-app wordt gegenereerd op je mobiele telefoon.

Jouw abonnement

Hier vind je de gegevens over je huidige bundel en het gebruik daarvan.

Wettelijk

Hier kun je de volgende informatie over Yuki bekijken:

• Algemene voorwaarden
    Document met de gebruikersvoorwaarden van Yuki.
  • Privacy
    Document met de privacyverklaring van Yuki.
  • Open source licenties
    Overzicht van de open source licenties.

Afmelden

Hier kun je je afmelden op de Yuki Assistant app om bijvoorbeeld vervolgens weer in te loggen met een andere gebruikersnaam (e-mailadres).

LET OP!

De laatst gewijzigde instellingen worden niet bewaard wanneer je als het ware handmatig uitlogt door je af te melden als gebruiker.