Wat houdt de Minimal versie van Yuki in?

Gewijzigd op Tue, 07 Mar 2023 om 11:22 AM

Afhankelijk van de grootte van je onderneming en de benodigde functionaliteit om een up-to-date boekhouding in Yuki bij te kunnen houden kun je nu in de Yuki Store als ondernemer de voor jou passende bundel kiezen en/of extra feature(s) toevoegen.

TIP!

Via de link 'Zelf berekenen' in de Yuki Store kun je gebruik maken van een zogenaamd adviestool. Op basis van handmatige input stelt deze tool de voor jou ideale bundel en de bijbehorende kosten voor.

Na het selecteren van de door jou gekozen bundel (upgrade) en/of extra feature(s) is deze direct beschikbaar voor gebruik in je domein!

De Minimal versie is gratis en zal dus door Yuki niet worden gefactureerd aan de ondernemer.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan een passende bundel kiezen en/of een extra feature toevoegen

VOOR DE VEELGESTELDE VRAGEN OVER BUNDELS IN YUKI ZIE FAQ BUNDELS!

De Minimal versie biedt de volgende features:

• 1 gebruiker (maximaal 1 gebruiker)
  • Communicatie met accountant (Postbus)
    Aanleveren van bestanden (documenten en transacties), aandachtspunten in administratie en vragen stellen.
  • Documentarchief (Archief)
  • Bekijken van gegevens in Financiële monitor (Boekhouding).
    Het is niet mogelijk om verder in te zoomen op deze gegevens.
  • Facturen ontvangen via Peppol.

TIP!

Wil je dat meer dan één gebruiker (medewerker) toegang heeft tot je domein in Yuki dan moet je kiezen voor de bundel Medium of Large. Deze bundels bevatten het feature Extra gebruikers toevoegen.

Een uitgebreide beschrijving van de bovenstaande features vind je in de Yuki Store (via de link 'Features' bovenin het scherm).

Verderop in dit artikel wordt beschreven hoe je de Yuki Store vanuit elk scherm in je domein kunt openen.

Bundel kiezen en/of extra feature(s) activeren

Een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan via de Yuki Store de volgende bundel kiezen en/of extra feature(s) toevoegen:

Alle gebruikers met de rol 'Directie' in je domein zullen hierover een e-mail ontvangen.

Het administratiekantoor/accountant kan in je domein via je contract de volgende features voor je toevoegen

• Yuki Vreemde valuta: aanmaken of aanleveren van facturen in vreemde valuta, importeren van vreemde valuta bankrekeningen
  • Salariskoppeling met Loket
  • Salariskoppeling met Nmbrs
  • Yuki WKR: werkkosten (kostensoort en btw-percentage) worden tijdens het verwerken van de boekhouding automatisch in de WKR tool meegenomen en aan de hand van een duidelijk tussentijds rapport (samenvatting) weergegeven.
  • ABN AMRO koppeling
  • ING koppeling
  • Knab bank koppeling
  • Yuki Webservice (vanaf 1000 tot maximaal 5000 calls per dag)
  • Yuki Webservice Uitgebreid (vanaf 5000 tot maximaal 10.000 calls per dag)
  • Yuki Sales Webservice: vanuit een extern programma de daarin verwerkte verkoopfacturen volledig automatisch ophalen (tot 1000 calls per dag) waarna deze facturen vervolgens automatisch in Yuki worden verwerkt.

Yuki Store openen

De Yuki Store kun je vanuit elk scherm in je domein openen:

• klik bovenin de navigatiebalk op het icoon Wissel domein en vervolgens op de link Upgrade mijn bundel

• klik rechtsboven in je scherm op het winkelwagentje

De Yuki Store zal worden geopend waarin je een bundel kunt kiezen door onder Ontdek de bundels te klikken op de knop Selecteer in de door jou gekozen bundel. Breid in het nu geopende vervolgscherm desgewenst je bundel uit met een extra feature door deze te selecteren.

Klik vervolgens op de knop Checkout en bevestig je bestelling.

Voor een uitgebreide beschrijving van de Yuki Store zie artikel Yuki Store.

Bundel wijzigen of toegevoegde extra feature verwijderen

Via de Yuki Store in je domein kun je ook op elk moment de door jou gekozen bundel wijzigen en/of toegevoegde extra features verwijderen.

Alle gebruikers met de rol 'Directie' in je domein zullen hierover een e-mail ontvangen.

Bestaat de wijziging uit een downgrade naar een andere bundel of heb je een toegevoegde extra feature verwijderd dan blijft de huidige bundel of het toegevoegde extra feature nog beschikbaar tot het einde van de maand.