Yuki Assistant app release: Versie 1.1.2 (79)

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 12:58 PM

Je kunt controleren welke versie van de Yuki Assistant app momenteel op je Smartphone is geïnstalleerd door rechtsboven in het startscherm van de Yuki Assistant app te klikken op het icoontje (radertje). In het nu geopende scherm scroll je vervolgens helemaal naar beneden om de versiegegevens te bekijken.

Software release

• Selecteren van tekst in Yuki Assistant app

In de app kan er tekst worden geselecteerd. Dit is handig om bijvoorbeeld een vraag aan de accountant te stellen door de desbetreffende tekst te selecteren en te kopiëren (plakken).

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Yuki Assistant app.

Documenten aanleveren

• Uploaden van vreemde valuta facturen

Bij het uploaden van een factuur in vreemde valuta kan de juiste valuta worden geselecteerd zodat Yuki bij de boeking rekening houdt met de correcte valuta.

• Uploaden van creditfacturen

Bij het uploaden van een creditfactuur kan het plusteken voor het factuurbedrag worden gewijzigd in een minteken zodat Yuki de desbetreffende factuur zal boeken als een creditfactuur.

Voor een uitgebreide beschrijving van bovenstaande zaken zie artikel Documenten aanleveren via Yuki Assistant app.

Workspace

• Deeltaken getoond bij Taken

Indien van toepassing worden de deeltaken binnen een taak getoond.

• Goed te keuren verzuim bij Taken

Verzuim dat door een werknemer is aangevraagd en moet worden goedgekeurd door een manager komt ook in de lijst van openstaande taken (taak 'Verzuim goedkeuren') te staan bij de desbetreffende manager.

Voor een uitgebreide beschrijving van het gebruik van verschillende soorten taken zie artikel Taken.

Voor een uitgebreide beschrijving van bovenstaande zaken zie artikel Workspace van Yuki Assistant app.