UBL: AccountSupplierParty

Gewijzigd op Fri, 03 Mar 2023 om 02:30 PM

Invoice. AccountingSupplierParty

AccountingSupplierParty Crediteur <cac:AccountingSupplierParty>

UBL Veld Omschrijving Typ Voorbeeld DataType Extern
CustomerAssignedAcountIdUw Code bij leverancier cbc<cbc:CustomerAssignedAcountId>321</cbc:CustomerAssignedAcountId>

PartyRelatiegegevens Leverancier cac <cac:Party> Paragraaf

Invoice. AccountingSupplierParty.Party

Party Crediteur <cac:Party>

UBL Veld Omschrijving Typ Voorbeeld DataType Extern
 Partydentification KvK of HR nummer cac<cac:Partydentification>
        <cbc:ID>17169910</cbc:ID>
</cac:Partydentification>
 Paragraaf/
 Identifier

PartyNameNaam Leveranciercac
cbc
<cac:PartyName>
        <cbc:Name>Sligro</cbc:Name>
</cac:PartyName>
 Paragraaf/
 Identifier

PostalAddress Adres Leverancier cac <cac:PostalAddress> Paragraaf
 PartyTaxScheme BTWNummer Leverancier cac <cac:PartyTaxScheme> Paragraaf
 PartyLegalEntity Nummer handelsregister cac <cac:PartyLegalEntity> Paragraaf