Afspraak aan project koppelen

Gewijzigd op Tue, 14 Mar 2023 om 03:17 PM

Een afspraak kun je in Yuki koppelen aan een project vanuit de Agenda.

De Agenda is alleen beschikbaar wanneer een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Small, Medium, Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein.

Alleen een gebruiker met toegang tot een project kan een afspraak aan het desbetreffende project koppelen.

Beweeg met je muis boven het icoon Agenda in de navigatiebalk en klik vervolgens op Nieuwe afspraak óf open een bestaande afspraak en klik op de knop Bewerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op het vergrootglas in het veld Project en selecteer een project om deze afspraak aan een project te koppelen.

Wanneer je in het veld Project een naam invoert wordt het project direct aangemaakt (als het project nog niet bestaat). Dit nieuwe project is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het project instellen.

Na het klikken op de knop Bewaren wordt de afspraak aan het project gekoppeld.

Gekoppelde afspraak in project bekijken

Je vindt de afspraak in het project terug onder de Koppelingen van het project  én op het tabblad Totaaloverzicht.

Koppelingen (Afspraken)

Totaaloverzicht