Hoe kan ik een extra ordner in het Archief aanmaken?

Gewijzigd op Thu, 08 Jun 2023 om 02:42 PM

Op de bovenste plank(en) in het Archief is het alleen mogelijk om alle documenten in een ordner te verplaatsen naar een andere ordner.


Op de onderste plank(en) in het Archief heb je de mogelijkheid om een extra ordner toe te voegen én een ordner te hernoemen, te verwijderen of alle documenten in een ordner in één keer te verplaatsen naar een tabblad in een andere ordner.


Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' kan een extra ordner toevoegen, hernoemen, verplaatsen of verwijderen in het Archief.


Beweeg met je muis boven het icoon Archief in de navigatiebalk en klik op de onderste plank op de 'naamloze' ordner:



Het volgende scherm wordt geopend:



Voer in het veld Omschrijving de naam van de ordner in, voeg eventueel Notities toe over de ordner en maak één of meer tabbladen aan in de ordner door onder Tabbladen de naam van de nieuwe tabbladen in te voeren.


Klik vervolgens op de knop Bewaren.


De nieuwe ordner wordt toegevoegd op de onderste plan van het Archief en er wordt automatisch een nieuwe 'naamloze' ordner aangemaakt.


Voor een uitgebreide beschrijving van het toevoegen, verplaatsen of verwijderen van een ordner of tabblad zie artikel Ordner of tabblad in Archief toevoegen, verplaatsen of verwijderen.

 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren