Salarisstroken per e-mail versturen

Gewijzigd op Tue, 28 Feb 2023 om 04:36 PM

Met de functie 'Salarisstroken' kun je meerdere salarisstroken in één keer per e-mail versturen naar je werknemer(s).

De functie 'Salarisstroken' is alleen beschikbaar:

• in Nederlandse domeinen
  • als een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Medium, Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein
  • als de ondernemer gebruik maakt van de Yuki koppeling met Loket of Nmbrs®.

Alleen gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie' of 'HRM' kunnen gebruik maken van deze functie.

Beweeg met je muis boven het icoon Personeel in de navigatiebalk en klik vervolgens op Salarisstroken

Het volgende scherm wordt geopend:

TIP!

Voordat er salarisstroken verstuurd kunnen worden moet het e-mailadres van de afzender gevalideerd worden.

Door te klikken op het rode vak is het mogelijk een e-mailadres voor salarisstroken aan te maken en te valideren.

Je voert hier het e-mailadres in dat gevalideerd moet worden en de naam zoals die moet worden weergegeven als verzendadres. Na het klikken op de knop Versturen klik je op de knop OK.

Vervolgens klik je in je mailbox op de link in de validatie e-mail om het e-mailadres te valideren.

LET OP!

De link blijft 24 uur geldig!

Na het valideren verschijnt de volgende melding in je scherm:

Wanneer het e-mailadres gevalideerd is kun je de salarisstroken versturen vanuit Yuki met het gevalideerde e-mailadres.

De salarisstroken kunnen worden geselecteerd voor verzending door het vakje voor de datum van de salarisstrook aan te vinken. Vervolgens worden de salarisstroken verzonden door op de knop Versturen te klikken.

Hieronder staat de inhoud van de e-mail waaraan de salarisstrook gekoppeld is (deze tekst kun je niet aanpassen).

Beste <Naam ontvanger>,

In de bijlage van deze mail vind je jouw salarisstrook: Salarisstrook <Naam>, <Maand> <jaar>

Met vriendelijke groet,
<Naam administratie >

Eisen voor het versturen van salarisstroken

Het werk en/of privé e-mailadres moet ingevoerd zijn bij de  werknemer in Yuki. Indien zowel het werk en privé e-mailadres zijn ingevoerd, zal het werk e-mailadres worden gebruikt om de salarisstrook naar toe te versturen.

Overige mogelijkheden:

• Een specifieke periode selecteren door gebruik te maken van de kalender.

• Er kunnen verschillende e-mailadressen gebruikt worden om de salarisstroken mee de versturen indien meerdere e-mailadressen gevalideerd zijn.

• Lijst met gevalideerde e-mailadressen om salarisstroken mee te versturen tonen met de knop Gevalideerde e-mailadressen.