Documentgegevens voor ondernemer

Gewijzigd op Fri, 12 May 2023 om 10:32 AM

Vanuit het geopende document kunnen de gegevens van een document worden bekeken.

Door te klikken op het icoon voor het onderwerp van het document verschijnen de basisgegevens van het documenttype en kun je desgewenst, indien van toepassing, ook de gegevens over de betaling, taken en vragen, factuur herinneringen en verstuurde e-mails bekijken. De beschikbare gegevens in je scherm zijn afhankelijk van het type document en de rechten (rollen) van de gebruiker.

Hieronder worden alle gegevens beschreven die kunnen worden bekeken in de documenttypen 'Inkoopfactuur' en 'Verkoopfactuur'.

Documentgegevens van inkoopfactuur

In dit scherm (documenttype 'Inkoopfactuur') kun je door te klikken op het icoontje de volgende gegevens bekijken:

• Inkoopfactuur: in dit gedeelte worden een aantal gegevens getoond die tijdens het verwerken van de inkoopfactuur zijn herkend en/of ingevoerd.
  • Betaling: de status van de betaling ('Betaald', 'Deels nog te betalen' of 'Nog niet betaald') en de betaalwijze van de factuur. Afhankelijk van de betaalwijze worden een aantal overige gegevens getoond zoals het betaalbestand, etc.

• Taken Vragen: alle taken en vragen die zijn aangemaakt voor of over dit document. Rechts in je scherm zie je de status van de taken en/of de vragen (status 'Open' of 'Gerealiseerd').
    Een gebruiker met de juiste rechten kan een taak goedkeuren, wijzigen of verwijderen én/of een vraag afhandelen of beantwoorden door te klikken op het icoon > voor de taak of de vraag óf op het onderwerp van de taak of vraag.

Documentgegevens van verkoopfactuur

In dit scherm (documenttype 'Verkoopfactuur') kun je door te klikken op het icoontje de volgende gegevens bekijken:

• Verkoopfactuur: in dit gedeelte worden een aantal gegevens getoond die tijdens het verwerken van de verkoopfactuur automatisch of handmatig zijn ingevoerd.
  • Betaling: de status van de betaling ('Betaald', 'Betaald met pinpas', 'Betaald met creditcard', 'Wordt geïncasseerd', 'Deels nog te betalen' of 'Nog niet betaald') en de betaalwijze van de factuur. Afhankelijk van de betaalwijze worden een aantal overige gegevens getoond zoals de incassomachtiging, etc.

• Factuur herinneringen: de status van de verstuurde herinneringen ('Verstuurd' of 'Afgeleverd') en overige gegevens zoals de ontvanger, etc.

LET OP!
    Om de documentgegevens (Document Info en Verstuurde e-mails) van de verstuurde herinnering te bekijken klik je op het icoon > voor de verstuurde herinnering óf op het onderwerp van de verstuurde herinnering.

• Verstuurde e-mails: de status van de verstuurde e-mails ('Verstuurd' of 'Afgeleverd') en overige gegevens zoals de ontvanger, etc.

De status van de verstuurde e-mails wordt door Yuki elke 15 minuten geüpdatet.