WKR rapporten Vergelijking jaren & Prognose huidig jaar

Gewijzigd op Wed, 15 Mar 2023 om 01:07 PM

Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein kan de WKR tool gebruiken.

Vanuit de WKR-rapportage kun je schakelen tussen de rapporten 'Vergelijking jaren' en 'Prognose huidig jaar'.

Beweeg met je muis boven het icoon Personeel in de navigatiebalk en klik vervolgens op Werkkostenregeling

Selecteer in het dropdownmenu het WKR rapport dat je wilt bekijken:

Rapport Vergelijking jaren

Dit rapport laat een vergelijking zien tussen de boekingen van het huidige jaar en vorig jaar.

Door op het inklaptekentje te klikken, toont Yuki de details van het huidige jaar en vorig jaar.

Rapport Prognose huidig jaar

In deze prognose neemt Yuki het gemiddelde van de reeds geboekte perioden en berekend hiermee de WKR-prognose voor het huidige jaar.