Verwijderde relaties

Gewijzigd op Tue, 20 Jun 2023 om 11:32 AM

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle verwijderde relaties in een domein.

Dit overzicht is alleen beschikbaar voor een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein.

Beweeg met je muis boven het icoon Relaties in de navigatiebalk en klik vervolgens op Verwijderde relaties

Het volgende scherm wordt geopend:

Je kunt in het overzicht alleen die relaties laten weergeven die in een bepaalde maand, kwartaal, half jaar of jaar verwijderd zijn.

In het Zoekveld kun je zoeken naar een verwijderd adres op Naam.