Veld 'Onderwerp' op verkoopfactuur vertalen

Gewijzigd op Fri, 29 Apr 2022 om 10:03 AM

In Yuki is het mogelijk om Engelse, Franse of Duitse verkoopfacturen en herinneringen en/of aanmaningen aan te maken en deze vervolgens handmatig of automatisch te versturen naar je klanten.

Voor het aanmaken van een (periodieke) verkoopfactuur in een vreemde taal moet je de volgende stappen doorlopen:

• Omschrijving van verkoopartikel vertalen
  • Factuurlay-out aanmaken
    • Indien gewenst, vertalen van onderwerp en tekst van e-mail naar het Engels, Frans of Duits
  • Factuurlay-out bij relatie vastleggen
  • Veld 'Aanhef' bij relatie vertalen (indien placeholder [heading] wordt gebruikt in tekst van e-mail)
  • Veld 'Onderwerp' op verkoopfactuur vertalen (indien placeholder [Subject] wordt gebruikt in onderwerp en tekst van e-mail).

De tekst in het veld 'Onderwerp' op de factuur wordt automatisch gebruikt als onderwerp (placeholder [Subject]) in het onderwerp en de tekst van de e-mail. Deze tekst moet worden vertaald naar de juiste taal.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Facturen en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Nieuwe factuur

Vertaal nu de tekst in het veld Onderwerp naar de gewenste taal.

Voer alle overige gegevens en de factuurregels van de factuur in.

Klik vervolgens op de knop Bewaren.