Overzicht 'Kwaliteit'

Gewijzigd op Mon, 22 Jan 2024 om 09:26 AM

In het Yuki accountant portaal is een overzicht beschikbaar van de cijfers (scores) van alle door de kwaliteitsmonitor uitgevoerde controles van de administraties in de domeinen van het portaal.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' of 'Portaal backoffice' kan dit overzicht bekijken.

LET OP!

In een Basis portaal is het overzicht 'Kwaliteit' niet beschikbaar.

Vanuit dit scherm kan een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' of 'Portaal backoffice':

• de administratiegegevens (instellingen) bekijken.

In het accountant portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten

In het nu geopende scherm klik je op Kwaliteit om het overzicht van de cijfers van de kwaliteitsmonitor te bekijken.

LET OP!

De functionaliteit Kwaliteit is niet beschikbaar in een Basis portaal.

Het volgende scherm wordt geopend:

De kolom Verschil laatste controle geeft het verschil in punten aan tussen de huidige score van de kwaliteitsmonitor en de score van de laatste vastgelegde controle door de accountant.

TIP!

Voeg de kolom Gecontroleerd t/m toe om te bekijken tot en met welke datum de kwaliteit van een administratie is gecontroleerd.

Om direct de kwaliteitsmonitor van een administratie en de bijbehorende administratie(s) te bekijken klik je op het cijfer van de desbetreffende administratie.

TIP!

Om de kwaliteitsmonitor van alle administraties samen in het (sub)portaal te bekijken klik je rechtsboven in je scherm op het icoon Monitor en selecteer je vervolgens Kwaliteitsmonitor in het dropdownmenu.

Voor een uitgebreide beschrijving van de Kwaliteitsmonitor zie artikel Kwaliteitsmonitor.

Filters

In dit scherm kun je de getoonde gegevens filteren op:

• Workflow: toon alleen de administraties met een achterstallige controle van de workflow, in de huidige maand uit te voeren controle van de workflow of een gecontroleerde workflow.
  • Cijfer: toon alleen de waardering van administraties met een slecht, goed of perfect cijfer van de kwaliteitsmonitor.

Daarnaast kun je gebruik van een uitgebreid filter door rechtsboven in de zoekbalk/filterbalk te klikken op de filterknop:

Hiermee kun je de getoonde gegevens filteren op backoffice rol in een domein:

• Verantwoordelijke
  • Back-up
  • Controller
  • Accountmanager.

Administratiegegevens (instellingen) bekijken

Beweeg met je muis boven de regel van de desbetreffende administratie, klik op de knop met de drie puntjes en vervolgens op Bekijk administratiegegevens.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Administratiegegevens (instellingen) bekijken.