Geldt het maximum aantal facturen per maand in mijn bundel zowel voor inkoop- als verkoopfacturen?

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 01:00 PM

Het maximum aantal facturen per maand wordt berekend op basis van het totale aantal inkoop- en verkoopfacturen samen.

Onder inkoopfacturen vallen ook alle onkostendeclaraties (van werknemers).

Onder verkoopfacturen vallen ook alle facturen die in Yuki worden aangemaakt of via een API-koppeling worden geïmporteerd.