Wat houdt de trial versie van Yuki in?

Gewijzigd op Tue, 07 Mar 2023 om 11:20 AM

Afhankelijk van de grootte van je onderneming en de benodigde functionaliteit om een up-to-date boekhouding in Yuki bij te kunnen houden kun je nu in de Yuki Store als ondernemer de voor jou passende bundel kiezen en/of extra feature(s) toevoegen.

TIP!

Via de link 'Zelf berekenen' in de Yuki Store kun je gebruik maken van een zogenaamd adviestool. Op basis van handmatige input stelt deze tool de voor jou ideale bundel en de bijbehorende kosten voor.

Na het selecteren van de door jou gekozen bundel (upgrade) en/of extra feature(s) is deze direct beschikbaar voor gebruik in je domein!

De kosten voor de gekozen bundel en/of toegevoegd extra feature(s) zullen door Yuki rechtstreeks worden gefactureerd aan de ondernemer.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan een passende bundel kiezen en/of een extra feature toevoegen.

VOOR DE VEELGESTELDE VRAGEN OVER BUNDELS IN YUKI ZIE FAQ BUNDELS!

Gedurende de eerste 4 maanden kun je echter gebruik maken van de gratis trial van Yuki!

Deze trial bied je de volgende features:

• Onbeperkt aantal facturen (in- en verkoop) per maand
    Onder inkoopfacturen vallen ook alle onkostendeclaraties (van werknemers).
    Onder verkoopfacturen vallen ook alle facturen die in Yuki worden aangemaakt of via een API-koppeling worden geïmporteerd.
  • 1 gebruiker (maximaal 1 gebruiker)
  • Communicatie met accountant (Postbus)
    Aanleveren van bestanden (documenten en transacties), aandachtspunten in administratie en vragen stellen.
  • Documentarchief (Archief)
  • Financiële monitor (Boekhouding)
  • Financiële inzichten (Boekhouding)
  • Bankrekeningen (Bank)
  • Geautomatiseerde betalingen (Bank)
  • Verkoopfacturen (Verkoop)
  • Offertes (Verkoop)
  • Betalingen via Mollie (Mollie)
  • Klantenbeheer (Relaties)
  • Automatische factuuraanmaningen (Instellingen).

TIP!

Wil je dat meer dan één gebruiker (medewerker) toegang heeft tot je domein in Yuki dan moet je kiezen voor de bundel Medium of Large. Deze bundels bevatten het feature Extra gebruikers toevoegen.

Een uitgebreide beschrijving van de bovenstaande features vind je in de Yuki Store (via de link 'FeaturesEATURES' bovenin het scherm).

Verderop in dit artikel wordt beschreven hoe je de Yuki Store vanuit elk scherm in je domein kunt openen.

Starten met trial

Na je eerste inlog in je domein verschijnt de volgende melding in je scherm:

Klik op de link Bekijk hier de video met korte introductie van de features wanneer je een demo wilt bekijken van een aantal functionaliteiten en features in Yuki.

Om daadwerkelijk te starten met de gratis trial versie van Yuki klik je op de knop Start nu!.

Nadat je bent gestart met de trial wordt er bovenin je scherm een gele balk getoond waarin het aantal dagen wordt afgeteld tot de einddatum van de trial (4 maanden).

Daarnaast ontvangen alle gebruikers met de rol 'Directie' in je domein twee weken, één week en één dag voor deze einddatum een e-mail.

Kies je voor de einddatum van de trial geen bundel dan maak je vanaf deze einddatum automatisch gebruik van de Minimal versie van Yuki.

Bundel kiezen en/of extra feature(s) toevoegen tijdens trial

Een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan via de Yuki Store eén van de volgende bundels kiezen en/of extra feature(s) toevoegen:

• bundel Small: bevat dezelfde features als de trial versie behalve het maximum aantal facturen per maand (20 facturen)
  • bundel Medium (upgrade): bevat meer features dan de gratis trial versie
  • bundel Large (upgrade): bevat meer features dan de gratis trial versie
  • bundel Unlimited (upgrade): bevat meer features dan de gratis trial versie
  • feature Urenregistratie (alleen beschikbaar in bundel Small, Medium, Large en Unlimited): registratie van facturabele uren door medewerkers en aanmaken van verkoopfacturen na goedkeuring en fiattering.

Alle gebruikers met de rol 'Directie' in je domein zullen hierover een e-mail ontvangen.

Het administratiekantoor/accountant kan in je domein via je contract de volgende features voor je toevoegen:

• Yuki Vreemde valuta: aanmaken of aanleveren van facturen in vreemde valuta, importeren van vreemde valuta bankrekeningen
  • Salariskoppeling met Loket
  • Salariskoppeling met Nmbrs
  • Yuki WKR: werkkosten (kostensoort en btw-percentage) worden tijdens het verwerken van de boekhouding automatisch in de WKR tool meegenomen en aan de hand van een duidelijk tussentijds rapport (samenvatting) weergegeven.
  • ABN AMRO koppeling
  • ING koppeling
  • Knab bank koppeling
  • Yuki Webservice (vanaf 1000 tot maximaal 5000 calls per dag)
  • Yuki Webservice Uitgebreid (vanaf 5000 tot maximaal 10.000 calls per dag)
  • Yuki Sales Webservice: vanuit een extern programma de daarin verwerkte verkoopfacturen volledig automatisch ophalen (tot 1000 calls per dag) waarna deze facturen vervolgens automatisch in Yuki worden verwerkt.
    Dit feature is alleen beschikbaar in een domein met de Minimal versie.

Yuki Store openen

De Yuki Store kun je vanuit elk scherm in je domein openen:

• klik bovenin de navigatiebalk op het icoon Wissel domein en vervolgens op de link Upgrade mijn bundel

• klik rechtsboven in je scherm op het winkelwagentje

De Yuki Store zal worden geopend waarin je een bundel kunt kiezen door onder Ontdek de bundels te klikken op de knop Selecteer in de door jou gekozen bundel. Breid in het nu geopende vervolgscherm desgewenst je bundel uit met een extra feature door deze te selecteren.

Klik vervolgens op de knop Checkout en bevestig je bestelling.

Voor een uitgebreide beschrijving van de Yuki Store zie artikel Yuki Store.

Bundel kiezen en/of extra feature(s) toevoegen na trial

Wanneer je nog geen bundel hebt gekozen na het passeren van de einddatum van de trial wordt deze door Yuki automatisch omgezet naar de Minimal versie van Yuki. Deze versie is gratis maar bevat echter minder features dan de trial versie.

Alle gebruikers met de rol 'Directie' in je domein zullen hierover een e-mail ontvangen.

Daarnaast verschijnt de volgende melding in je scherm:

Je gebruikt de knop Blijf op Minimal om aan te geven dat je op dit moment gebruik wilt blijven maken van de gratis Minimal versie van Yuki.

Door te klikken op de knop Naar de Yuki Store kun je de Minimal versie van Yuki upgraden naar de door jou gekozen bundel Small, Medium, Large, Unlimited en/of een extra feature toevoegen.