Zijn er handleidingen voor het starten met Yuki?

Gewijzigd op Mon, 22 May 2023 om 02:08 PM

Je hebt bij het volgen van de basistraining veel geleerd over Yuki. Bij het opstarten van Yuki komt veel kijken. Om de opstart van Yuki zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we duidelijke opstarthandleidingen gemaakt. De handleidingen zijn te vinden op de tegels Support voor ondernemer en Support voor accountant.

Ben je een ondernemer die via een administratiekantoor/accountant gebruik maakt van Yuki? Klik dan op de link Klik hier voor meer informatieIn de categorie Aan de slag met jouw administratie(s) in Yuki vind je het artikel Met nieuw domein starten (Ondernemer) waarin alle stappen worden beschreven die nodig zijn om je administratie(s) in je domein in Yuki op gang te krijgen. Ondernemers kunnen hier terecht voor informatie over aan te leveren informatie over het bedrijf, hoe documenten in Yuki kunnen worden aangeleverd en hoe de verwerkte gegevens kunnen worden ingezien.

Ben je een administratiekantoor/accountant? Klik dan op de link Klik hier voor het opstarten van een administratie in het portaal. In de categorie Met nieuw portaal starten vind je het artikel Met nieuw portaal starten waarin alle stappen worden beschreven die nodig zijn om de domeinen in je nieuwe portaal in Yuki op gang te krijgen. Daarnaast kom je in het overzicht van de mappen (lees stappen) terecht die je gaat helpen bij de opstart van Yuki als administratiekantoor of accountant. Door de handleiding stap voor stap te volgen, kun je snel effectief aan de slag met Yuki. Als administratiekantoor/accountant kun je hier bijvoorbeeld terecht voor het aanmaken van gebruikers, de administratie gereed maken voor gebruik en het verwerken van de eerste transacties.

Door beide handleidingen vanaf het begin van het gebruik van Yuki te raadplegen, wordt voor beide partijen goed begrepen hoe Yuki moet worden gebruikt. Door hier gezamenlijk vanaf het begin effort in te steken, wordt een uitstekende basis gelegd en wordt de boekhouding binnen Yuki steeds gemakkelijker.