Kan ik de salarisadministratie in Yuki koppelen met een extern programma?

Gewijzigd op Mon, 06 Dec 2021 om 05:42 PM

Nmbrs® en Loket zijn geïntegreerd met Yuki. Door de koppeling met Nmbrs® of Loket  is het mogelijk de salarisstroken, loonjournaalposten en loonaangiften automatisch vanuit Nmbrs® of Loket op te halen en deze vervolgens automatisch in Yuki te importeren.

Je kunt bij je administratiekantoor/accountant kenbaar maken dat je gebruik wilt maken van de Nmbrs® of Loket koppeling. Zij kunnen vervolgens in een domein de Nmbrs® of Loket koppeling activeren.

Voor een uitgebreide beschrijving van de Nmbrs® koppeling zie artikel Nmbrs® koppeling met Yuki.

Voor een uitgebreide beschrijving van de Loket koppeling zie artikel REST API Loket koppeling instellen.