Kan ik kostenplaatsen en kostendragers aanmaken?

Gewijzigd op Tue, 07 Dec 2021 om 08:17 AM

Momenteel kun je in Yuki nog geen gebruik maken van daadwerkelijke kostenplaatsen en kostendragers.

Wel heb je in Yuki de mogelijkheid om gebruik te maken van projecten.

Projecten zijn alleen beschikbaar wanneer een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Medium, Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein.

Kosten en omzet, zowel documenten als financiële transacties, kunnen aan verschillende projecten worden toegewezen.

Van elk project kun je de financiële rapportage inzien en de W&V rekening opvragen.

TIP!

Wanneer je in Yuki gebruik maakt van de Nmbrs® koppeling en van projecten kun je instellen dat alle kosten van een kostenplaats in een vanuit Nmbrs® geïmporteerde loonjournaalpost automatisch worden toegewezen aan een door jezelf aangemaakt project in Yuki. Dit project dient wel dezelfde naam te hebben als de kostenplaats in Nmbrs®.

Per project kan de toegang worden bepaald zodat bijvoorbeeld een deel van de financiële administratie vrijgegeven kan worden voor één of meer gebruikers zonder dat deze gebruikers toegang hebben tot de gehele financiële administratie.

Voor een uitgebreide beschrijving van de Nmbrs® koppeling zie artikel Nmbrs® koppeling met Yuki.