Verkoopfacturen met incasso onderweg

Gewijzigd op Mon, 27 Feb 2023 om 10:31 AM

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle verkoopfacturen waarvan de incasso nog onderweg is. Dit zijn facturen die zijn opgenomen in een onverdicht SEPA incassobestand of een concept SEPA incassobestand. Deze moeten nog worden gematcht met een incasso in Yuki.

Beweeg met je muis boven het icoon Bank in de navigatiebalk, klik op Incasseren en vervolgens in het nu geopende scherm op Onderweg.

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit scherm kun je de volgende knoppen of dropdownmenu gebruiken:

1. Maak hier een keuze waarop je de facturen wilt filteren: Onderwerp, Bedrag, Relatie, Factuurnummer, Artikel, Tag, Project of Maximum bedrag.
    Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in.
    Door op de knop Zoek te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.
  2. Selecteer hier de periode waarvan je de facturen met incasso onderweg wilt bekijken.
  3. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van de geselecteerde verkoopfactuur.
  4. Zet de geselecteerde verkoopfacturen opnieuw op te incasseren. Deze facturen kunnen via het overzicht 'Nog te incasseren' worden bekeken.
  5. Zet de geselecteerde verkoopfacturen in behandeling. Deze facturen kunnen via het overzicht 'In behandeling' worden bekeken en 'behandeld'.
  6. Selecteer het overzicht van de facturen van de juiste administratie.
  7. Pas de getoonde kolommen in dit overzicht aan.
  8. Download het getoonde overzicht als een CSV-bestand (Excel).