Je persoonlijke profiel binnen een domein (gebruikersknop)

Gewijzigd op Fri, 24 Nov 2023 om 12:44 PM

Yuki biedt elke gebruiker met toegang tot een domein een 'persoonlijk' profiel binnen dat domein in Yuki.

Om dit persoonlijke profiel te openen klik je rechts in je scherm op de gebruikersknop.

Het volgende scherm wordt geopend:

In je persoonlijke profiel vind je de volgende functionaliteit:

• Persoonlijke voorkeuren
    Overzicht van alle persoonlijke voorkeuren die je hebt ingesteld (zie artikel Persoonlijke voorkeuren)
  • Mijn profiel
    Je naam en taal, een overzicht van je ingestelde beveiliging, communicatie, activiteit van je account, je toegang tot domeinen en algemene voorwaarden (zie artikel Mijn profiel)
  • Uitloggen
    Klik op Uitloggen om uit te loggen uit je domein.

Daarnaast vind je onderin je persoonlijke profiel een aantal links naar specifieke gegevens zoals:

• Privacy
    Het Privacy statement van Yuki.
  • Logins
    Overzicht van je logins: datum, type, via welke website en IP adres.
  • Gebruikersactiviteit
    Overzicht van de gebruikersactiviteit in het domein.
  • Sneltoetsen
    Overzicht van de beschikbare sneltoetsen in het domein.