Vraagposten

Gewijzigd op Tue, 30 May 2023 om 11:53 AM

In het overzicht kun je alle posten bekijken die tijdelijk zijn geboekt op grootboekrekening '23020 Vraagposten'. Deze vraagposten zijn in Yuki:

• Inkoop- en/of verkoopfacturen die zijn geboekt op 'vraagposten'
  • Banktransacties die zijn geboekt op 'vraagposten'
  • Financiële boekingen die zijn geboekt op 'vraagposten'.

Zodra er echter door de gebruiker een toelichting is gegeven of door de backoffice een vraag is gesteld, verdwijnt het document of de banktransactie uit het overzicht.

Klik in de navigatiebalk op het icoon Backoffice en vervolgens in het nu geopende scherm onder Checklist op Vraagposten

Het overzicht wordt geopend met de weergave zoals je die voor het laatst hebt bekeken:

De vraagposten kunnen worden gegroepeerd op maand, jaar, artikel of relatie. Daarnaast is het mogelijk om de Online versie te wijzigen in een versie die kan worden afgedrukt als een PDF document nl. Afdrukbare versie of Print versie (uitgebreid). Desgewenst kunnen ook de eindejaarsboekingen wel of niet worden getoond.

De kolommen in dit overzicht kunnen aflopend of oplopend worden gesorteerd.

Om een factuur, banktransactie of financiële boeking op de correcte grootboekrekening te boeken, klik je op > voor de desbetreffende factuur, banktransactie of financiële boeking.