Bijlage(n) aan periodieke factuur toevoegen (alleen beschikbaar in nieuwe Verkoop)

Gewijzigd op Tue, 10 Oct 2023 om 10:55 AM

Je kunt vanuit drie plaatsen in Yuki een contract aanmaken:

• Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Sales monitor en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Nieuw contract.
  • Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Contracten en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Nieuw contract.
  • Beweeg met je muis boven het icoon Relaties in de navigatiebalk, klik op Relaties, open vervolgens de desbetreffende relatiekaart, klik vervolgens in het nu geopende scherm op Verkoopfacturen, open een door Yuki aangemaakte verkoopfactuur en klik op de knop Genereer contract.

Om een nieuw contract aan te maken moeten de volgende stappen worden doorlopen:

• voer de details van het contract in (relatie en contractgegevens)
  • voer de factuurgegevens (factuurinformatie) van periodieke factuur in
  • voeg één of meer factuurregels (artikelen) aan periodieke factuur toe
  • voeg, indien nodig, aanvullende informatie aan periodieke factuur toe
  • voeg, indien nodig, betaalgegevens aan periodieke factuur toe
    (alleen beschikbaar bij betaalwijze 'Incasso' en 'Wordt teruggestort')
  • voeg, indien gewenst, een bijlage toe aan het contract vanaf jouw apparaat of vanuit het archief in Yuki
    (alleen beschikbaar in nieuwe Verkoop)
  • voeg, indien nodig, notities aan periodieke factuur toe
  • wijzig, indien nodig, de verzendwijze van periodieke factuur en/of het e-mailadres van klant
  • bewaar het contract als een conceptcontract of een afgehandeld contract.

Hieronder wordt beschreven hoe een bijlage aan een periodieke factuur kan worden toegevoegd.

Klik op Bijlagen om één of meer bijlagen, indien nodig, toe te voegen, Het volgende scherm wordt geopend:

Je kunt één of meer bijlage(n) toevoegen aan de periodieke factuur die je wilt versturen naar de klant door deze te zoeken, selecteren en vervolgens te uploaden:

• vanaf je apparaat
  • vanuit het archief in Yuki.

De volgende soorten bestanden kunnen als bijlage worden toegevoegd:

• PDF
  • Office documenten
  • TXT
  • PNG
  • JPG.

De bijlage vind je terug in de module Archief in de ordner Verkoop (tabblad Alles).

Het totale aantal MB van de toegevoegde bijlage(n) mag niet groter zijn dan 5 MB. Dit aantal wordt links onder de geüploade bijlage(n) weergegeven.

Een toegevoegde bijlage kun je verwijderen door te klikken op het vuilnisbakje achter de bestandsnaam.