Hoe kan ik een verkoopfactuur naar meerdere e-mailadressen versturen?

Gewijzigd op Mon, 09 Oct 2023 om 01:19 PM

Het is in Yuki mogelijk om een verkoopfactuur naar één extra e-mailadres (CC) te versturen. Dit extra e-mailadres moet worden ingevoerd in de relatiekaart van de klant.

Beweeg met je muis boven het icoon Relaties in de navigatiebalk en zoek en open vervolgens de relatiekaart van de klant.

Klik links in het scherm op E-mailadressen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Maak vervolgens een nieuw e-mailadres aan door te klikken op de knop met het plusteken.

Bij dit nieuwe e-mailadres geef je aan dat het type Factuurkopie is.

Klik op de knop Bewaren om het tweede (factuur) e-mailadres op te slaan.

De eerstvolgende keer dat er een verkoopfactuur wordt verstuurd naar deze klant zal er ook een kopie verkoopfactuur worden verstuurd naar het tweede e-mailadres (met het type 'Factuurkopie').

Voor een uitgebreide beschrijving van de e-mailadressen voor het versturen van verkoopfacturen zie artikel E-mailadressen voor versturen verkoopfacturen.