E-mail instellingen

Gewijzigd op Fri, 12 May 2023 om 04:37 PM

Beweeg met je muis boven het icoon E-mail in de navigatiebalk en klik vervolgens op E-mail instellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Onder Mail vind je de volgende e-mail instellingen:

• Na wijzigen of verwijderen e-mail naar het volgende bericht gaan
  • Editor breedte: volledige breedte of papierbreedte
  • Standaard adrestype: standaard e-mail aan zakelijke of privé adressen van contactpersonen versturen
  • Mail van onbekende afzender in aparte map: e-mail met een onbekende afzender al dan niet in een aparte map plaatsen
  • Toon bericht na het verzenden van e-mail: extra bevestiging dat de mail verzonden is
  • Verwijder mail automatisch uit Prullenbak: na hoeveel dagen mag de prullenbak automatisch geleegd worden
  • Automatische herkenning van mail toestaan.